Imatge de la pàgina web per a inscriure's com a voluntari al procés participatiu.
Imatge de la pàgina web per a inscriure's com a voluntari al procés participatiu.
Barcelona

La xifra definitiva de voluntaris inscrits per al 9 de novembre és de 40.930

La quantitat final surt després de depurar les dades dels inscrits a través d'internet amb la suma del personal de centres docents i els que es van apuntar a les delegacions territorials de la Generalitat.

RedaccióActualitzat

Finalment, el nombre total de voluntaris per al procés participatiu del 9 de novembre és de 40.930 persones, funcionaris inclosos. Un cop depurades les dades dels 38.706 inscrits a través d'Internet que es van anunciar aquest dilluns amb la suma del personal de centres docents (4.170) i els que es van apuntar a les delegacions territorials de la Generalitat (684).

En els propers dies s'assignarà als voluntaris, el doble dels que demanava inicialment el govern català, les tasques que hauran de fer el dia 9.

El 17 d'octubre, la Generalitat va obrir un termini d'inscripció per a persones, funcionàries o no, que volguessin participar en l'organització del procés participatiu efectuant tasques com ordenar possibles cues de gent en els punts de votació, introduir dades en l'ordinador per crear el registre de participants, formar part de les meses de votació o participar en el recompte. La inscripció de voluntaris va ser un èxit des del primer moment i, 33 hores després de l'obertura del registre, pràcticament ja s'havia assolit la xifra dels 20.000 necessaris.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut