La xef Montse Estruch i Codorniu, estrelles de la fira de vins i cuina de Sudamérica.

Buenos Aires (Argentina).- Buenos Aires i la ciutat de Mendoza (Argentina) han acollit des del passat divendres i fins aquest dimarts una nova edició de la prestigiosa trobada de mestres del vi i la cuina de Sudamerica ¿Masters of Food and Wine-, amb una destacada participació de la bodega Codorniu i de la xef catalana Montse Estruch. Codorniu, que elabora vins i caves a l'Argentina a la regió de Mendoza, ha presentat els seus productes mentre que Montse Estruch ha estat una de les cuineres més aclamades del certamen. El Masters of Food and Wine és un esdeveniment organitzat per la prestigiosa cadena hotelera Park Hyatt, amb seu a l'Argentina, entre d'altres països.
La xef Montse Estruch i Codorniu, estrelles de la fira de vins i cuina de Sudamérica.

La xef Montse Estruch i Codorniu, estrelles de la fira de vins i cuina de Sudamérica.

Buenos Aires (Argentina).- Buenos Aires i la ciutat de Mendoza (Argentina) han acollit des del passat divendres i fins aquest dimarts una nova edició de la prestigiosa trobada de mestres del vi i la cuina de Sudamerica ¿Masters of Food and Wine-, amb una destacada participació de la bodega Codorniu i de la xef catalana Montse Estruch. Codorniu, que elabora vins i caves a l'Argentina a la regió de Mendoza, ha presentat els seus productes mentre que Montse Estruch ha estat una de les cuineres més aclamades del certamen. El Masters of Food and Wine és un esdeveniment organitzat per la prestigiosa cadena hotelera Park Hyatt, amb seu a l'Argentina, entre d'altres països.