Barcelona

La visita del papa a Barcelona tindrà un cost per al bisbat d'entre 500.000 i 600.000 euros

L'arquebisbat de Barcelona calcula que la visita del sant pare del 6 i 7 de novembre costarà entre 500.000 i 600.000 euros. És una de les incògnites que ha revelat Lluís Martínez Sistach en la roda de premsa que ha ofert per donar a conèixer tots els detalls del viatge del papa per consagrar la nau central de la Sagrada Família. Església i Ajuntament han pactat, a més, el recorregut que farà el pontífex, que passarà finalment pel carrer de la Diputació. L'arquebisbat de Barcelona calcula que unes 40.000 persones sortiran al carrer per veure Benet XVI.

Actualitzat
L'Ajuntament i l'arquebisbat de Barcelona han pactat finalment el recorregut que seguirà el papa Benet XVI en la visita que farà a la capital catalana el 7 de novembre. Benet XVI començarà el seu recorregut a la residència del cardenal Lluís Martínez Sistach, al carrer del Bisbe, a tocar de la catedral.

El papamòbil pujarà per Via Laietana i el carrer de Pau Claris, seguidament girarà per Diputació i després agafarà el carrer de la Marina en direcció a la Sagrada Família, on s'espera que arribi cap a les deu del matí per consagrar el temple de Gaudí. L'arquebisbat s'hauria estimat més que el papa travessés l'Eixample pel carrer de Consell de Cent, encara que també s'han mostrat d'acord que ho faci per Diputació.

El trajecte de la comitiva papal fins a la Sagrada Família durarà mitja hora. Quan hi arribi, el sant pare es trobarà amb els reis d'Espanya. La cerimònia que començarà a les portes del temple aplegarà dins 6.900 persones a l'interior, una xifra inferior a l'aforament màxim per qüestions de seguretat.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut