La Viennale Vienna International Film Festival acull <b>"Stella cadente"</b>

<b>"Stella Cadente"</b> serà present a la Viennale Vienna International Film Festival que ce celebra del 23 d'octubre al 6 de novembre.
La Viennale Vienna International Film Festival acull "Stella cadente"

La Viennale Vienna International Film Festival acull "Stella cadente"

"Stella Cadente" serà present a la Viennale Vienna International Film Festival que ce celebra del 23 d'octubre al 6 de novembre.
Actualitzat
El llargmetratge està programat els dies 27 i 28 d'octubre.  Pel seu paper en aquesta pel·lícula, Àlex Brendemühl va ser nominat a millor actor als Premis Fènix, Premis Ideroamericans de Cine, el mes de setembre d'aquest any. La pel·lícula, produïda, escrita i dirigida per Lluís Miñarro i protagonitzada per Àlex Brendemühl, Lola Dueñas, Francesc Garrido i Gonzalo Cunill, ha tingut molt bona acollida en festivals de dins i fora de l'Estat, com per exemple el Basel Film Festival, el Márgenes de Madrid, el Festival Internacional de Cine d'Autor de Barcelona, el Buenos Aires Festival internacional de Cine Independiente, el de Montevideo i el Bafici.

Sinopsi:
"Stella cadente" tracta sobre la dificultat de definir la bellesa i sobre la futilitat del poder. Ens situa al novembre del 1870, moment en què les Corts espanyoles trien per 191 vots Amadeu de Savoia, duc d'Aosta, com a rei d'Espanya. Al gener del 1871, Amadeu de Savoia arriba a Madrid quan el general Prim, el seu valedor, és assassinat. El regnat d'Amadeu serà curt, no arribarà als tres anys, i el seu pas per la història, obscur i desconegut. El film se situa entre el final del romanticisme i el començament de la modernitat. Un període de convulsió a Europa - i especialment a Espanya - que ens recorda l'actualitat.
 

Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció i guió: Lluís Miñarro
 *Col·laboració en guió i diàlegs: Sergi Belbel
Producció: Lluís Miñarro
Intèrprets: Àlex Brendemühl (Amadeo), Bárbara Lennie (María Victoria), Lorenzo Balducci (assistent del rei), Lola Dueñas (cuinera), Francesc Garrido (ministre Serrano), Àlex Batllori (criat jove), Gonzalo Cunill (ministre Zorrilla), Francesc Orella (bisbe)
Direcció de fotografia: Jimmy Gimferrer