Bàsquet femení

La victòria del Ros Casares força el cinquè partit

La Universitat de Barcelona F. C. Barcelona ha perdut una gran oportunitat per proclamar-se campió de la lliga femenina de bàsquet, ja que ha perdut contra el Ros Casares de València, per 85 a 97. D'aquesta manea s'ha forçat un cinquè partit, que es jugarà a la pista de l'equip valencià.

Amb un pavelló del Guinardó ple a vessar, amb més de 600 persones, l'equip de Carme Lluveras s'ha vist impotent per derrotar el Ros Casares. Era el quart partit d'una sèrie que dominaven les barcelonines per dues victòries a una, i ara, després del 85 a 97 favorable a les visitants, tot es decidirà al pavelló de la Font de Sant Lluís. Sens dubte, tenien l'escenari perfecte per sentenciar el títol, la UB F. C. Barcelona no ha estat capaç de dominar ni en el joc ni en el resultat. Tan sols en una ocasió al llarg del partit les barcelonines s'han posat al davant en el marcador, i ha estat en començar el tercer quart. Però ràpidament les valencianes, liderades per Amaya Valdemoro i Smith, han reaccionat i en l'últim quart no han donat cap opció al conjunt blaugrana. València serà l'última possibilitat perquè la Universitat de Barcelona trenqui una ratxa de 14 anys sense que cap equip català hagi guanyat la lliga femenina.