Ed Sheeran va omplir el Sant Jordi (EFE)
Ed Sheeran va omplir el Sant Jordi (EFE)
Barcelona

La veu romàntica d'Ed Sheeran entusiasma el Sant Jordi

El cantant britànic va fer ballar els joves assistents al concert al ritme de cançons com "Barcelona", "Shape of you" o "Castle on the hill"

Actualitzat

Ed Sheeran ha tornat a Barcelona per presentar el nou disc "Divide" i ha omplert el Palau Sant Jordi. Un públic incondicional, molt jove, ha lamentat que el concert només hagi durat una hora i mitja. La culpa la va tenir el fort refredat que arrossega el cantant britànic des de fa dies.

Sheeran ha tornat a actuar a Barcelona convertit ja en una estrella. A l'escenari només hi era ell i la seva guitarra, sense xou, ni ballarins ni gaire lluminària. Però n'hi va haver prou per entusiasmar els seus fans. El concert ha arrencat amb l'èxit "Castle on the hill", que reviu aventures de jovenet d'un cantant que acaba de fer 26 anys i que va captar l'atenció d'Elton John per poder enregistrar un primer disc el 2011, "Plus". Després van arribar els rècords de vendes, nominacions als Grammy i les amistats amb Taylor Swift i Katie Perry. I un segon àlbum que el va catapultar.

El músic britànic brilla quan es tracta de tocar temes sentits. Són cançons que han ficat el Sant Jordi sencer a la butxaca. Milers de mòbils han acompanyat els seus acords. Sheeran és una estrella diferent. Ni especialment atractiu, ni explosiu en la música ni gran ballarí, però convenç el seu auditori.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut