2 de 8 sense folre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Vilafranca
2 de 8 sense folre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Vilafranca
Vilafranca del Penedès

La Vella brilla en l'aniversari dels Verds amb el segon 2 de 8 net de la seva història

RedaccióActualitzat

Els Castellers de Vilafranca commemoren el seu 70è aniversari i la colla Vella ha decidit fer-los el millor homenatge. Els rosats han descarregat el segon 2 de 8 sense folre de la seva història.

La plaça de la Vila de Vilfranca del Penedès s'ha vestit de gal·la en una diada especial amb els Verds, la colla Vella dels Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell.

A poc més d'un mes del concurs de castells, els dos principals favorits s'han vist les cares en un ambient festiu. L'aniversari dels Verds ha resultat ser de gamma extra amb una sorpresa que ja no és tan sorpresa: la bèstia indomable tornada a descarregar.

Ha estat en segona ronda. La Vella l'ha descarregat per segon cop a la seva història i just vint dies després de fer-ho a Vilallonga del Camp:

És el 13è cop en tota la història dels castells que s'aconsegueix. 

La Vella ha completat l'actuació amb el 5 de 9 amb folre i el 9 de 8.

Els Verds, que segons ha explicat el seu cap de colla es reserven per la diada de Sant Fèlix, també han descarregat un 2 de 9 amb folre i manilles en segona ronda.

Els Castellers de Vilafranca han descarregat 3 de 9 amb folre i en segona ronda i un 4 de 9 amb folre en tercera.

Els Nens del Vendrell tornen a Vilafranca

La diada també ha estat històrica per la presència dels Nens del Vendrell a la plaça de la vila. Feia molts anys que no hi actuaven i en algun moment han lluït la seva camisa històrica amb la inscripció "Vendrell" a l'esquena.

La colla ha descarregat un 3 de 8, un 4 de 8 i una torre de 7.

 

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut