Milwaukee

La valenta reacció d'una noia frustra el robatori del seu cotxe

RedaccióActualitzat

No s'ho ha pensat dues vegades. Una dona de Milwaukee, Melissa Smith, salta damunt el capó del seu cotxe quan veu que un lladre intenta robar-lo mentre ella posa gasolina. 

Les imatges que enregistra la càmera de seguretat de la benzinera són espectaculars. La dona es disposava a posar benzina, quan un cotxe negre s'apropa i de dins surt un home vestit de negre i amb un passamuntanyes que li vol robar el vehicle.

 

 

"Vaig pensar que això no em podia estar passant", diu Melissa. Sense calcular les conseqüències, es col·loca sobre el capó per impedir el robatori, però el lladre arrenca el motor i posa en marxa el cotxe.

Ella no cedeix i no baixa del capó malgrat que el cotxe es mou. Davant aquesta actitud, el lladre abandona l'acció i deixa el vehicle desfrenat a la carretera.

 

 

La jove baixa del capó, torna a entrar al vehicle en marxa i en recupera el control. Només quan pot frenar el cotxe, que ja estava al bell mig del carrer, surt de dins i afloren els nervis per la situació viscuda. Seu al terra al costat del cotxe recuperat i els lladres aprofiten per marxar en el mateix vehicle amb el que havien arribat. Ningú fa res per aturar-los.

 

 

Abans de baixar del cotxe, el lladre va tenir temps d'agafar el bolso, l'Iphone i unes ulleres de sol que Melissa portava al seient de l'acompanyant. 

Melissa reconeix que la seva actitud valenta potser és imprudent, però assegura que no s'ho va pensar dues vegades quan va veure que algú volia emportar-se el seu vehicle. 

Ara, la policia de Milwaukee estudia les imatges i intenta identificar els lladres per la matrícula del seu vehicle. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut