Barcelona

La vaga de metro provoca aglomeracions al metro hores abans del Barça-Madrid

Per facilitar els trasllats, s'ha reforçat el servei d'autobusos al voltant del Camp Nou.

RedaccióActualitzat
Els treballadors del metro han fet aquest diumenge una jornada parcial de vaga, amb tres aturades al llarg del dia. Això ha afectat la mobilitat a la ciutat de Barcelona, en un dia especial, amb "el clàssic" del Camp Nou entre el Barça i el Madrid. Les andanes i els combois del metro de Barcelona han registrat aglomeracions durant la tarda de diumenge per l'elevat nombre de passatgers que han utilitzat aquest transport per acudir partit, malgrat la vaga.

Segons que ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), els serveis mínims han estat del 50 per cent des de les 16,44 hores, un fet que ha provocat que els vagons hagin anat més plens del què és habitual en les hores prèvies al partit entre el F.C.Barcelona i el Reial Madrid.

Per indicacions dels Mossos, TMB ha decidit tancar les boques del metro en les parades de Verdaguer i Diagonal "per motius de seguretat", davant la presència de grups de treballadors que s'havien congregat en aquests dos punts per fer públiques les seves reivindicacions laborals.

D'altra banda, una avaria ha obligat a tallar la circulació de combois entre les 17,23 hores i les 18,23 hores entre les estacions de Maria Cristina i Plaça Espanya de la línia 3 i TMB ha habilitat un servei d'autobusos llançadora per traslladar als passatgers afectats.





VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut