Rugbi

La USAP rep la primera derrota de la temporada a casa contra l'Agen i es queda sense liderat

La USAP de Perpinyà ha perdut el primer partit a casa de la temporada contra l'Agen per 16-23, en partit corresponent a la sisena jornada del grup 2 del Top 16 de la lliga francesa de rugbi. Els dos equips, que arribaven a aquest matx empatats al capdavant de la classificació, ha estat molt igualat, però els visitants han aconseguit emportar-se una important victòria que els situa en el liderat en solitari en detriment de l'equip català.

L'Agen ha dominat el matx en tot moment i, quan només s'havia disputat un minut de joc, ja s'ha avançat en el marcador amb un assaig. La USAP ha intentat reaccionar, però ha arribat al descans amb un resultat en contra de 3-11. La reacció del conjunt català ha arribat en la represa amb una acció de Marc Dal Maso en el minut 41 que ha transformat Bellot,cosa que ha posat la USAP a només un punt del rival: 10-11. Però l'Agen ha tornat a aprofitar les errades de la USAP per distanciar-se en el marcador de forma definitiva.