Rugbi

La USAP perd a Narbona en la tercera jornada de la Copa de la Lliga

La USAP de Perpinyà ha perdut 22-19 a Narbona. Després de dominar la primera part del partit, els catalans s'han adormit en la segona meitat i han deixat als narbonesos remuntar el marcador i imposar-se en el temps afegit gràcies a un "drop" de McMullen. Més organitzats que els locals en defensa però també en conquesta, particularment a la "touch" i a la "melé", els catalans han dominat clarament la primera part, fent gala de combinacions ofensives diverses i variades.

Només un "drop" de Cermeno en els últims minuts recompensava el domini de la USAP, que al descans guanyava per 13 a 6. En començar la segona part, els occitans reaccionaven i mostraven més agressivitats i ganes que els perpinyanesos. Tot i un cop de càstig d'Edmonds, els locals pressionaven la defensa catalana, que no podia evitar l'assaig de Candelon després del forat creat pel centre Garcia. Desorganitzats i desgastats físicament, els catalans es mostraven nerviosos i indisciplinats. Rosalen ho aprofitava per empatar i posteriorment, per capgirar al marcador a deu minuts del final. Ja en temps afegit, quan el partit s'encaminava cap a un empat, McMullen que acabava de fallar un cop de càstig, marcava el "drop" de la victòria del Narbona en aquest primer dels 4 derbis que els dos equips disputaran aquesta temporada en la Copa i la Lliga francesa de rugbi.