Copa d'Europa de rugbi

La USAP de Perpinyà perd amb honor davant el Munster irlandès per 30 a 21

L'equip de rugbi de Perpinyà, la USAP, va encaixar la seva primera derrota en la Heineken Cup, la Copa d'Europa de rugbi. Els catalans van perdre per 30 a 21 contra l'equip de la província irlandesa de Munster. Amb aquest resultat negatiu, la USAP ocupa la segona posició del grup 2 de la Heineken Cup, un grup que encapçala l'equip anglès del Gloucester.

Davant dels 12.000 espectadors que omplien el Thomons Park de Limerick, els jugadors d'Olivier Saisset van oferir una gran resistència i van marcar tres assajos, el primer al minut 8 del partit per Manas, transformat per Bellot, cosa que els va permetre avançar-se el marcador. Els irlandesos van reaccionar i van imposar el seu joc potent que es va concretar en dos assajos de Kelly i Quilian, tot dos transformats per O'Gara. Els catalans van replicar amb una acció personal del seu arrier australià Edmonds que va perforar la defensa local i després d'una cursa de 70 metres va marcar el segon assaig de la USAP, transformat per Bellot. El descans el Muster només guanyava de 3 punts, 17 a 14. A la represa els catalans havien de fer front a un nou període de dominació adversa. Malgrat una defensa heroica, les faltes i dues expulsions momentànies van obligar els catalans a jugar en inferioritat numèrica, cosa que van aprofitar els locals per marcar la diferència amb dos cops de càstig d'O'Gara i un assaig de Hayes al minut 56 del partit, transformat per O'Gara. Els Irlandesos guanyaven 30 a 14 quan al minut 73, Laharrague va marcar el tercer assaig català, transformat per Edmonds, però ja era massa tard i el resultat de 30 a 21 ja no canviaria.