Rugbi

La USAP de Perpinyà perd al camp del Montpeller en l'últim minut (19-17)

La USAP de Perpinyà ha deixat escapar la victòria en l'últim minut en la seva visita al camp del Montpeller. Els catalans han dominat clarament la primera part i en el descans guanyaven per 3-17. Però en la represa, els locals han reaccionat i han estat capaços de capgirar el marcador gràcies a un xut a pals de Bortolussi en l'últim minut. La USAP ha encaixat la tercera derrota en deu jornades de Lliga i baixa a la tercera posició de la classificació, amb 34 punts.

Després de la Copa d'Europa i d'un descans de quinze dies, la represa de la competició no ha estat gaire favorable per a la USAP de Perpinyà, que ha perdut per 19-17 al camp del Montpeller en el partit corresponent a la desena jornada de la Lliga francesa de rugbi. Els catalans han dominat clarament la primera part del partit i en el descans guanyaven per 3-17. Però a la segona meitat, els locals han reaccionat i han retallat a poc a poc la diferència. Quan faltava un minut per acabar el matx, la USAP, que encara guanyava per 16-17, ha estat sancionada per fora de joc i des de 40 metres, el xutador del Montpeller, David Borotlussi, ha transformat i ha sentenciat el partit. Tot i la desfeta, la USAP ha sumat un punt de bonificació defensiu, té 32 punts i baixa al tercer lloc de la classificació amb, set victòries i tres derrotes.