Rugbi

La USAP de Perpinyà perd a Montpeller 20-8

La USAP de Perpinyà ha perdut per 20-8 en la jornada 23 de la Lliga francesa de rugbi. Amb aquesta derrota l'equip català s'allunya cada cop més de les semifinals, però encara conserven el sisè lloc en la Lliga que els classifica per disputar la Copa d'Europa.

Un cop més la USAP ha fallat a l'exterior. Dominadors tota la primera part, els catalans que jugaven amb el vent a favor no han marcat, tret d'un cop de càstig de Laharregue en el primer minut de partit. Al contrari, han estat els de Montpeller que han aprofitat l'expulsió temporal de dos jugadors de la USAP per marcar amb força uns assaig en el temps afegit. Al descans s'hi ha arribat amb un 10-3 favorable a l'equip local. A la represa el Montpeller ha mantingut la pressió i després d'un segon assaig de Benazech han sentenciat el partit. De poc ha servit l'assaig de l'honor de la USAP mitjançant Labat, que no ha canviat el signe de partit.