Rugbi

La USAP de Perpinyà obté una ajustada victòria contra el Leeds (12-8)

La USAP de Perpinyà ha derrotat el Leeds anglès per un ajustat 12-8 en la quarta jornada de la màxima competició continental de rugbi, la Heineken Cup. Amb aquesta victòria els catalans sumen 14 punts i són segons de la classificació del grup 2, després de la victòria del Cardiff contra el Calvisano. Els gal·lesos són líders amb un punt més que els catalaans.

Els catalans han fet un bon inici; han pressionat els visitants i, fins i tot, han estrenat el marcador gràcies a una acció individual del tres quart d'ala Naulu, que després de picar amb el peu la pilota en plena cursa ha aconseguit recuperar-la per marcar el primer assaig. Tot i això, el partit ha canviat ràpidament de fisonomia, ja que els de Perpinyà no han sabut concretar el seu domini. Els anglesos, en canvi, han aconseguit trencar el ritme del partit i desestabilitzar el joc ofensiu dels catalans abans de retallar la diferència amb un assaig. Posteriorment, s'han avançat en el marcador amb un cop de càstig de Gordon Ross, el botxí de la USAP en el partit d'anada. Així, al descans el Leeds guanyava per 7-8. La segona part ha estat igual d'ensopida que la primera, amb un fals ritme i moltes aturades. Cal dir que la tramuntana glacial que bufava fort no ha ajudat. Els anglesos, tot i això, continuaven manant i sempre es mostraven perillosos en atac i posaven l'ai al cor als seguidors que han omplert l'Aimé Giral. Els de la USAP ho tornaven a intentar i, finalment, Edmonds aconseguia en un contraatac passar la pilota a Naulu, que, amb potència, aconseguia travessar la defensa rival per marcar el seu segon assaig i sentenciar el partit.