Rugbi

La USAP de Perpinyà derrota l'Auch per 36-17 en la quarta jornada de la lliga francesa de rugbi

La USAP de Perpinyà va aconseguir una victòria contra l'Auch per 36-17, en un partit corresponent a la quarta jornada de la lliga francesa de rugbi. Tot i que els visitants es van avançar en el marcador, els catalans no es van deixar sorprendre i gràcies al seu millor joc de davantera van capgirar un marcador advers. Amb aquest triomf, la USAP ocupa la segona posició del seu grup, a quatre punts del líder, el Biarritz.

La USAP no s'ha deixat sorprendre a casa per l'Auch, un equip enganxós i capaç de posar en dificultats els millors rivals. Els visitants han honorat la seva reputació durant el primer quart d'hora de la primera part, on han resistit els locals gràcies a un eficaç joc el peu. Van ser els occitans qui van estrenar-se en el marcador amb un cop de càstig transformat per Dambielle. Els catalans van aconseguir reaccionar gràcies a un assaig de Manas després d'una melé, el punt fort del conjunt rossellonès des de l'inici de la temporada. Després d'un segon assaig amb una acció personal del mig de melé Durand transformat per Laharrague, també autor d'un cop de càstig, la USAP guanyava per 15-6 al descans. En la segona part, els catalans han basat el seu joc sobre el seu punt fort, la davantera, per sentenciar el partit i aconseguir una victòria gràcies als punts de bonificació. En efecte, aprofitant dos "penaltouch" al seu favor, els davanters catalans van aconseguir marcar dos assajos amb força transformats per Giannantonio. Quan faltaven cinc minuts per al final del temps reglamentari, Manas, com un jugador de futbol, va aconseguir arribar fins a la línia de marca rival picant amb el peu la pilota i va fer el seu segon assaig, el cinquè del seu equip. Ja en temps afegit els occitans, sempre valents i plens de coratge, aconseguien marcar l'assaig de l'honor. Amb aquesta victòria, la USAP continua segona a la classificació a 4 punts del líder, el Biarritz.