Rugbi

La USAP de Perpinyà derrota el Toulon a domicili i puja al primer lloc de la classificació

La USAP de Perpinyà ha derrotat el Toulon a domicili per 12-25 en la dotzena jornada del Top 14, la Lliga francesa de rugbi. Malgrat unes condicions de joc difícils a causa de la pluja i del vent, els catalans s'han imposat un cop més gràcies a la potència de la seva davantera i el seu rigor defensiu. En la primera part el Toulon, que jugava amb el vent a favor, només ha marcat 4 cops de càstig, mentre que la USAP ha aconseguit anotar dos assajos per mitjà de Grandclaude i Manas. Al descans els visitants ja guanyava per 12-13.

En la segona part, amb el vent a favor i gràcies a una bona ocupació tàctica del terreny, Laharrague aprofitava les faltes dels locals per afegir 4 cops de càstig al marcador. Amb aquesta victòria, la USAP totalitza 41 punts a la classificació i atrapa el líder, Tolosa, en el primer lloc. Moralment aquesta victòria també és important de cara el pròxim desplaçament dels catalans a Anglaterra on s'enfrontaran al Leeds en la tercera jornada de la Copa d'Europa.