Per Pere Codonyan

La USAP continua la bona marxa i s'imposa al Besiers per 22 a 6

La pluja que va caure contínuament al llarg de tot el partit va dificultar el joc de la USAP, que, tot i això, es va acabar imposant al Besiers per un clar 22 a 6. Després de la seva ajustada derrota per 18 a 13 a Narbona, fa una setmana, els catalans necessitaven aquesta victòria, que va trigar a dibuixar-se. Els primers a estrenar el marcador van ser els occitans amb un cop de càstig transformat pel defensa Gonzalo Quesada. El mig d'obertura Benoit Bellot replicava i aconseguia capgirar el resultat en transformat un segon cop de càstig, però, just abans del descans, Quesada empatava: 6 a 6.

En la segona part, Bellot, que va ser l'home del partit, donava l'avantatge als catalans amb dos xuts més entre els pals. Tot i això, no va ser fins al minut 59 del partit que, amb un assaig de Le Corvec transformat per Bellot, la USAP va sentenciar el partit. Dos minuts abans del final del temps reglamentari, Bellot va afegir els tres últims punts d'una victòria que Olivier Saisset, l'entrenador besierenc del Perpinyà, va viure de forma especial. Després del partit Saisset confessava que si bé el Besiers és "l'equip del seu cor" com a professional el seu treball és de fer guanyar la USAP. Amb aquesta tercera victòria en quatre partits, la USAP es manté al capdavant del seu grup. Una posició que els catalans intentaran afermar el cap de setmana que ve a Mont-de-Marsan, on es desplaçaran per disputar la cinquena jornada de la Lliga