La Universitat de Lleida promou l'alimentació mediterrània i l'activitat física entre treballadors i estudiants

Lleida (ACN).- Les cafeteries de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA), del campus de Cappont i la cafeteria de l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) han rebut aquest dimarts l'acreditació AMED que l'Agència de Salut Pública de Catalunya atorga als establiments que promouen la dieta mediterrània. Aquesta acreditació, que també han rebut les cafeteries dels hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria, a més de tres albergs i dos restaurants lleidatans, identifica aquells establiments que ofereixen opcions d'alimentació mediterrània i d'oci actiu pels seus usuaris. Altrament, la UdL ha endegat un projecte per potenciar l'activitat física entre la comunitat universitària instant-la a utilitzar les escales.
La Universitat de Lleida promou l'alimentació mediterrània i l'activitat física entre treballadors i estudiants

La Universitat de Lleida promou l'alimentació mediterrània i l'activitat física entre treballadors i estudiants

Lleida (ACN).- Les cafeteries de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA), del campus de Cappont i la cafeteria de l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) han rebut aquest dimarts l'acreditació AMED que l'Agència de Salut Pública de Catalunya atorga als establiments que promouen la dieta mediterrània. Aquesta acreditació, que també han rebut les cafeteries dels hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria, a més de tres albergs i dos restaurants lleidatans, identifica aquells establiments que ofereixen opcions d'alimentació mediterrània i d'oci actiu pels seus usuaris. Altrament, la UdL ha endegat un projecte per potenciar l'activitat física entre la comunitat universitària instant-la a utilitzar les escales.