Vila de Lleida, la nova residència de la universitat
La façana d'un dels blocs de pisos de la nova residència de la universitat.
Lleida

La Universitat de Lleida inaugura la seva vila universitària, amb més de 150 pisos de lloguer

Els integrants de la Universitat de Lleida disposaran a partir del pròxim curs de 150 nous pisos de lloguer protegit. Els habitatges han estat construïts per la mateixa universitat, el govern central, la Generalitat, l'Ajuntament de Lleida i l'empresa Factor Habast. La ministra d'Habitatge, Beatriz Corredor, ha estat l'encarregada d'inaugurar la Vila de Lleida, pròxima al campus d'Agrònoms i Ciències de la Salut. El complex està format per dos blocs de quatre plantes i, a més dels habitatges, disposa d'aparcament i serveis comuns.

Actualitzat
Es tracta d'un total de 150 pisos d'entre 30 i 40 metres quadrats destinats a estudiants, professors i investigadors al parc de Gardeny. Abans d'acabar l'any es licitaran més habitatges per tal de satisfer la gran demanda de places que ha rebut la universitat lleidatana. De moment, ja hi ha llista d'espera per al pròxim curs, amb un total de 260 sol·licituds per a 208 places. Els nous pisos universitaris s'inclouen en el projecte de campus d'excel·lència de la universitat.

Els interessats poden escollir entre habitacions individuals i dobles. En tots dos casos, s'inclou una cuina, connexió gratuïta a internet, presa de telèfon i televisió, aire condicionat i calefacció, entre d'altres. El preu oscil·la entre els 326 i els 487 euros mensuals per a lloguers de més de dotze mesos. Les reserves es poden fer en aquest web.


Anar al contingut