La Universitat de Girona s'acosta a la cuina amb una càtedra que vincula gastronomia, cultura i turisme

Calonge (ACN).- La Universitat de Girona i l'Ajuntament de Calonge s'han aliat per impulsar una càtedra que explora la vinculació entre gastronomia, cultura i turisme. L'objectiu és poder donar contingut acadèmic a tota la història gastronòmica de la zona, així com també estudiar les seves potencialitats a nivell cultural i turístic per tal de rellançar-la internacionalment. El projecte s'ha presentat aquest dimecres i compta amb la direcció dels professors Josep Maria Nadal i Joaquim Majó. El projecte està apadrinat pel sommelier de Can Roca, Josep Roca. Al llarg d'aquest curs es presentaran les primeres activitats que organitzaran. L'ajuntament aporta 50.000 euros anuals per finançar-les.
La Universitat de Girona s'acosta a la cuina amb una càtedra que vincula gastronomia, cultura i turisme

La Universitat de Girona s'acosta a la cuina amb una càtedra que vincula gastronomia, cultura i turisme

Calonge (ACN).- La Universitat de Girona i l'Ajuntament de Calonge s'han aliat per impulsar una càtedra que explora la vinculació entre gastronomia, cultura i turisme. L'objectiu és poder donar contingut acadèmic a tota la història gastronòmica de la zona, així com també estudiar les seves potencialitats a nivell cultural i turístic per tal de rellançar-la internacionalment. El projecte s'ha presentat aquest dimecres i compta amb la direcció dels professors Josep Maria Nadal i Joaquim Majó. El projecte està apadrinat pel sommelier de Can Roca, Josep Roca. Al llarg d'aquest curs es presentaran les primeres activitats que organitzaran. L'ajuntament aporta 50.000 euros anuals per finançar-les.