La UNED pregunta en un examen si a l'octubre a Catalunya hi va haver un cop d'estat

La UNED demana als alumnes de Ciències Polítiques si els fets succeïts a Catalunya durant la tardor passada poden considerar-se un cop d'estat

RedaccióActualitzat

La Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) ha posat a prova els alumnes de Ciències Polítiques amb una pregunta sobre els fets de l'1 d'octubre.

En un examen de l'assignatura de Violència Política, els estudiants han hagut de contestar a la següent pregunta: "Des d'un punt de vista acadèmic, es pot considerar el que va ocórrer a Catalunya la tardor passada com un cop d'Estat?" A més de respondre, s'havia de raonar la resposta.

 

La reacció dels alumnes ha estat plural, però de sorpresa, i s'ha traslladat a les xarxes socials amb una fotografia de l'examen. Segons El Confidencial, molts alumnes han considerat que la pregunta estava "fora de lloc" i/o era "poc apropiada".

Tot i així, el professor de l'assignatura ha constatat que la intenció no era que hi hagués una resposta correcta i una d'incorrecta, sinó que els estudiants poguessin argumentar les respostes i així poder valorar com reflexionen, si han estudiat i si saben posar la teoria en pràctica.

ARXIVAT A:
Procés catalàIndependència
Anar al contingut