Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya
Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya
Barcelona

La UGT denuncia la falta d'eficiència de les inspeccions de treball

El sercretari general del sindicat a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha explicat a "El Matí de Catalunya Ràdio" que això afavoreix la contractació irregular sobretot al sector serveis.

RedaccióActualitzat
La UGT denuncia la falta d'eficiència de les inspeccions de treball. El sercretari general del sindicat a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha explicat a "El Matí de Catalunya Ràdio" que això afavoreix la contractació irregular sobretot al sector serveis.

"La inspecció de treball no té mitjans per poder actuar, perquè en caps de setmana no hi ha ni un sol inspector de guàrdia física. Per tant, els hotels i els restaurants i els serveis en general ja saben que no vindrà un inspector per veure si els treballadors que tenen estan donats d'alta de la seguretat social", ha dit Álvarez.

I encara en aquest sentit, el líder sindical creu que les dades d'atur tant del juny com del juliol haurien sigut encara millors si s'hagués millorat la lluita contra les contractacions irregulars.

De cara a l'evolució de l'atur a partir del setembre, el líder sindical és pessimista perquè creu que les contractacions dels últims mesos són temporals, és a dir vinculades a la temporada turística
Anar al contingut