Futbol

La UEFA sanciona Mourinho amb 5 partits per les declaracions en l'anada de les semifinals de la Champions

La vehemència mostrada en la roda de premsa posterior a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions li costarà a José Mourinho cinc partits. El Comitè de Control i Disciplina de la UEFA ha sancionat l'entrenador del Reial Madrid amb aquest càstig per les dures paraules que va dedicar a la UEFA i al F. C. Barcelona. A més, l'organisme internacional ha imposat al tècnic portuguès una multa de 50.000 euros per aquestes mateixes declaracions. El Barça, però, tampoc n'ha sortit impune ja que José Manuel Pinto ha estat sancionat amb tres partits i, per tant, es perdrà la final de Wembley.

Actualitzat
Després de l'expulsió del Bernabéu i, sobretot, després de les seves incendiàries paraules acusant la UEFA d'afavorir el F. C. Barcelona en la Lliga de Campions, han portat el Comitè de Control i Disciplina a imposar una sanció de cinc partits a José Mourinho.

El càstig, però, té matisos ja que, segons explica el comunicat de la UEFA, el portuguès va complir el primer dels partits de sanció en l'enfrontament de tornada disputat al Camp Nou i el cinquè queda suspès i només s'executarà en cas de reincidència. Per tant, Mourinho només es perdrà els pròxims tres partits del Reial Madrid a la Lliga de Campions. La UEFA també ha multat Mourinho amb 50.000 euros.

Pepe, per la seva part, queda exempt de tot càstig ja que la UEFA l'ha suspès amb un partit per l'expulsió de l'anada per l'entrada sobre Dani Alves però, alhora, considera que el central ja va complir la sanció en la tornada celebrada al Camp Nou. El Reial Madrid, això sí, haurà de pagar 20.000 euros per la "conducta inapropiada dels seus seguidors".

Pinto no se'n salva

En l'enfrontament del Santiago Bernabéu, José Manuel Pinto també va ser expulsat tot just finalitzar la primera meitat. Per aquella picabaralla amb Arbeloa i Chendo, al porter gadità li han caigut tres partits de sanció. Un, ja el va complir en la tornada però els altres dos li impediran seure's a la banqueta de Wembley en la final entre el Barça i el Manchester United. Tots dos clubs tenen ara tres dies de termini per presentar les al·legacions corresponents.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut