Lliga de Campions

La UEFA anuncia que es reforçaran les mesures de seguretat en els tres partits de Champions d'aquest dimecres

El màxim organisme del futbol europeu ha explicat en un comunicat aquest reforç de la seguretat en els duels Borussia-Mònaco, Bayern - Reial Madrid i Atlètic de Madrid - Leicester després de l'atac amb explosions a l'autocar del Dortmund

Actualitzat

La UEFA ha anunciat que reforçarà les mesures de seguretat en tot el que sigui necessari per als partits de la Lliga de Campions que han de disputar-se avui a Alemanya i a Espanya, després de les explosions registrades ahir a Dortmund, que van obligar a l'ajornament del Borussia-Mònaco a aquesta tarda.
   
"Després de l'incident d'ahir a la nit a Dortmund, la UEFA, en cooperació amb la policia, els serveis de seguretat, el personal de l'estadi i els clubs implicats, està revisant les mesures de seguretat per als partits d'aquesta nit i els procediments de control en aquests es reforçaran segons sigui necessari", ha afirmat el màxim organisme del futbol europeu.
   
L'organisme que presideix l'eslovè Alexander Ceferin ha fet aquest anunci en un comunicat en el qual explica l'augment de les mesures de seguretat tot i que "no hi ha recomanacions específiques en aquest sentit, ni hi ha amenaces sobre els partits d'aquesta nit".
   
"Ens agradaria assegurar als equips, els oficials i els aficionats que la UEFA sempre insisteix en els estàndards més alts de seguretat per als partits i en què la seguretat de cada un dels assistents és la nostra major prioritat", afegeix la UEFA, que avisa els aficionats que els controls de seguretat poden durar més del que és habitual.

El Borussia Dortmund també ha informat que la policia ha reforçat les mesures de seguretat a l'estadi per al partit de Lliga de Campions d'aquesta tarda davant del Mònaco, després de l'atac d'ahir a l'autocar de l'equip, i ha assenyalat que no es podrà entrar amb motxilles.
   
En un comunicat, el club alemany ha explicat que la policia ha ordenat la prohibició de les motxilles i que no hi haurà taquilles ni guarda-roba, de manera que qui vagi amb una no podrà entrar a l'estadi. La mida màxima de les bosses que podran portar-se al partit serà de DIN A4.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut