Lleida

La UE Lleida tramita com a accident laboral la mort del conseller delegat per homicidi en un pub

La Unió Esportiva Lleida considera que l'homicidi del conseller delegat del club, Carles Llobera, que va morir en un pub de Lleida la matinada del 16 al 17 de febrer mentre feia de mediador en una discussió, va ser un accident laboral. Així ho recull la petició que ara ha arribat al Departament de Treball en què els serveis jurídics de la UE Lleida al·leguen que el conseller delegat del club estava buscant patrocinadors. Això seria considerat com una de les atribucions del seu càrrec i, per tant, podria considerar-se accident laboral. Una decisió, però, que contradiu la versió que el club va donar hores després de la mort quan va dir que Llobera havia anat al pub a títol privat.

Actualitzat

La Unió Esportiva Lleida ha tramitat l'homicidi del conseller delegat del club, Carles Llobera, perquè sigui declarat com a accident laboral. L'entitat esportiva al·lega que el conseller delegat estava buscant al pub on va morir patrocinadors per a l'equip, tot i que el mateix club va comunicar hores després de la seva mort, a través d'una nota informativa, que era al local d'oci a títol privat.

El club, però, de moment, no ha volgut pronunciar-se. Mentrestant, els sindicats creuen que es pot considerar accident laboral si hi ha testimonis que puguin confirmar que el directiu de l'entitat estava fent negocis al pub durant la matinada.

El Departament de Treball ja ha rebut l'expedient, però ara està a l'espera que la mútua del club i la Inspecció de Treball es posicionin sobre aquesta qüestió. Si consideressin que és un accident de treball, la companyia asseguradora hauria d'indemnitzar la viuda amb la pòlissa que el club té contractada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut