La UdL posarà en marxa un nou doble grau sobre electrònica i electricitat en automoció amb una universitat finlandesa

La UdL posarà en marxa un nou doble grau sobre electrònica i electricitat en automoció amb una universitat finlandesa

La UdL posarà en marxa un nou doble grau sobre electrònica i electricitat en automoció amb una universitat finlandesa

El director de l'Escola Politècnica Superior de la UdL, Francesc Giné, amb el coordinador a Finlàndia de nou grau sobre electrònica i electricitat en automoció, Ronnie Sundsten. Imatge del 22 de novem

El director de l'Escola Politècnica Superior de la UdL, Francesc Giné, amb el coordinador a Finlàndia de nou grau sobre electrònica i electricitat en automoció, Ronnie Sundsten. Imatge del 22 de novembre del 2016. (Vertical)

ACN Lleida.-L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) oferirà a partir del curs 2017-2018 un nou doble grau internacional amb la Universitat Novia UAS de Finlàndia sobre electrònica i electricitat en automoció: Bachelor of Electrical Engineering and Automation Engineering (Novia UAS) & Bachelor of Industrial Electronics and Automation Engineering (UdL), amb un total de 240 crèdits ECS. Per poder participar-hi, l'estudiant haurà d'haver superat almenys 150 crèdits ECTS a la seua institució d'origen i per tal d'obtenir el diploma de la institució d'acollida, haurà de completar un mínim de 60 crèdits ECTS del pla d'estudis de la institució associada. L'estudiant haurà de residir a l'estranger durant un període de, com a mínim, un any. Els candidats a obtenir la doble titulació han de tenir assolit un nivell mínim de B2 d'anglès, ja que tot l'ensenyament i la qualificació acadèmica es realitzaran en aquesta llengua a les dos universitats, segons ha informat la UdL.

Amb aquest doble grau és pretén "oferir als estudiants de qualsevol de les dos universitats (Novia UAS - UdL) l'oportunitat d'assolir una segona titulació en una universitat estrangera, que es complementa perfectament amb el seu primer títol i que els capacita per a afrontar amb majors garanties d'èxit els seus futurs reptes laborals", segons ha destacat el director de l'EPS de la UdL, Francesc Giné, després de reunir-se amb el coordinador de la titulació a Finlàndia, Ronnie Sundsten. Actualment l'Escola Politècnica Superior de la UdL ofereix tres dobles graus, dos dels quals internacionals: Enginyeria Informàtica i Administració i Direcció d'Empreses, Enginyeria Mecànica i Energy and Environmental Engineering (amb Novia UAS, Finlàndia) i Arquitectura Tècnica i Civil Engineering (Via UC, Dinamarca).