CCRTV

La TV3i

A part dels quatre canals digitals, l'oferta de Televisió de Catalunya a la TDT es complementa amb el conjunt de serveis interactius del TV3i. Notícies, programació i informació dels programes es poden consultar a través del televisor accedint al TV3i. Entrar-hi és tan senzill com prémer el botó vermell del comandament a distància. Els serveis interactius de Televisió de Catalunya són també una via oberta a la participació. Amb el comandament a distància els espectadors poden respondre enquestes, deixar la seva opinió o participar en concursos.

Actualitzat

Per accedir als serveis interactius de TV3i n'hi haurà prou de prémer el botó vermell del comandament a distància mentre es veu qualsevol dels canals de TVC. En entrar a un d'aquests canals apareix un missatge en què es convida l'espectador a entrar al TV3i i, en prémer el botó vermell, es desplega un menú amb els serveis disponibles en cada moment.

Sense deixar de veure el televisor, s'entra al servei i es pot consultar la informació, participar en una enquesta o en un concurs, per exemple.

Més participació i més informació

Al marge dels serveis permanents (notícies, programació, etc.), el TV3i també ofereix serveis interactius relacionats directament amb el programa que s'està emetent. Per exemple: durant el partit de futbol dels dissabtes es poden consultar dades com la possessió de pilota, les alineacions amb les estadístiques individuals de cada jugador (faltes comeses, faltes rebudes, passades bones, entre d'altres) i informació general de l'evolució del matx, així com el nombre de córners i xuts a porta. Properament també es podrà participar en un concurs proposat pel conductor d'un programa, accedir a informació addicional sobre un documental i consultar les receptes de cuina durant l'emissió del programa.

Amb el TV3i s'obre una nova porta a la participació dels espectadors als programes de televisió. Si fins ara només s'hi podia participar amb el telèfon o per internet, ara també es pot fer a través del comandament a distància.

El TV3i creixerà a curt termini amb la incorporació de jocs interactius, informació meteorològica, actualitat esportiva i altres serveis com l'accés a les loteries o la borsa, informació disponible ara al TV3text.


Tot, sense deixar de veure la televisió

Quan l'espectador accedeix al TV3i pot continuar veient l'emissió del canal on es trobava en prémer el botó vermell. També pot seleccionar un nou canal de Televisió de Catalunya (TV3, 33 o K3, 3/24 o 300) sense abandonar els serveis interactius. TV3i informa del que veu l'espectador i del pròxim programa en emissió.

Anar al contingut