Barcelona

La Travessera de Dalt de Barcelona passa a tenir dos carrils per les obres de pacificació de la Ronda del Mig

RedaccióActualitzat

La Travessera de Dalt de Barcelona ha passat a tenir només dos carrils de circulació per banda a causa de les obres de remodelació que es fan en aquesta via. Aquesta restricció només afecta el tram comprès entre el carrer Escorial i l'avinguda del Santuari de Sant Josep de la Muntanya.

Durant el cap de setmana s'han tallat els carrils per fer les obres de remodelació, però aquest dilluns ha estat el primer dia laborable amb els carrils tallats. Fins a la Travessera s'hi han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana per regular el trànsit. Tot i això, no hi hagut gaires embussos.

D'aquí a deu dies, aproximadament, s'estendrà fins a la plaça de Lesseps. En moments molt puntuals, les obres poden fer que només quedi obert un carril per banda.

El gerent adjunt de Mobilitat i Infraestructures, Manuel Valdés, ha demanat als ciutadans que, en la mesura del possible, evitin aquesta zona per no provocar col·lapses de trànsit.

Cada dia passen per la Travessera de Dalt uns 75.000 vehicles, aproximadament. Les obres de remodelació duraran 18 mesos i serviran per acabar la pacificació de tota la Ronda del Mig.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut