Barcelona

La tercera trobada Hipnotik omplirà Barcelona de cultura hip-hop

La tercera Trobada Eastpak Hipnotik, els dies 16 i 17 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), omplirà la capital catalana de totes les manifestacions que engloben la cultura hip-hop. El tema central de la trobada d'aquest any serà la relació entre el hip-hop, que va néixer a principis dels anys 70 a Nova York, i les noves tecnologies, ja que el hip-hop es desenvolupa cada vegada més dins de la xarxa. Tallers, concursos videogràfics, break dance i grafits són algunes de les activitats que oferirà el festival, i en les quals podrà participar tothom que vulgui.

Actualitzat
El cap de setmana que ve, la cultura hip-hop omplirà els carrers de Barcelona. La trobada inclourà, en l'apartat de música, les actuacions de recitadors espanyols com Frank T, Ari, Tito, Morodo, entre d'altres.
Hi haurà també una "Batalla MC", amb un premi de 2.500 euros per al guanyador, un concert "Roots and routes", amb Morodo i Rànquing Soldiers, i l'emissió en directe, el dia 16, del programa "El Rimadero" de Ràdio 3.

La trobada aposta també pels nous talents de la península i acollirà les actuacions de Puto Coke, Mefe, Soko Rios, L.P.O, etc. L'apartat musical es tancarà amb la presència de discjòqueis com Cultsound DJ'S, Kapi, DJ Templa, entre d'altres.

Pel que fa a l'expressió artística, cinc grups seleccionats s'enfrontaran amb les parets blanques, amb cent pots d'aerosol, per mostrar la seva tècnica, originalitat i creativitat en l'art del grafit.

En l'apartat de break dance, la manifestació ballable de la cultura hip-hop, es farà un campionat amb participants de tot l'Estat espanyol, que podran aconseguir un premi de 1.500 euros.

Taules rodones, tallers de discjòqueis i producció musical, d'escriptura de lletres, el primer certamen Hipnotik i la primera edició del concurs Fotohipnotik, completen les activitats programades.
Anar al contingut