La tercera edició de Barcelona Degusta resisteix la crisi i manté el número d'expositors

Barcelona (ACN).- Els organitzadors de la tercera edició Barcelona Degusta Saló d'Alimentació per al Consumidor, una iniciativa d'Alimentària Exhibitions, han manifestat la seva 'satisfacció' per haver aconseguit, tot i la crisi actual, captar el mateix número d'expositors que l'edició de fa dos anys, segons ha explicat Francisco Carrió, director general d'Alimentària Exhibitions. El saló, que obrirà la portes el divendres pròxim i es mantindrà obert fins el dilluns, acollirà més de 450 empreses, un 60% catalanes, un 10% procedents de set països i la resta de 14 autonomies de l'estat espanyol. Carrió espera la visita de 44.000 persones. L'objectiu del saló és que el visitant begui, mengi, tasti i aprengui.
La tercera edició de Barcelona Degusta resisteix la crisi i manté el número d'expositors

La tercera edició de Barcelona Degusta resisteix la crisi i manté el número d'expositors

Barcelona (ACN).- Els organitzadors de la tercera edició Barcelona Degusta Saló d'Alimentació per al Consumidor, una iniciativa d'Alimentària Exhibitions, han manifestat la seva 'satisfacció' per haver aconseguit, tot i la crisi actual, captar el mateix número d'expositors que l'edició de fa dos anys, segons ha explicat Francisco Carrió, director general d'Alimentària Exhibitions. El saló, que obrirà la portes el divendres pròxim i es mantindrà obert fins el dilluns, acollirà més de 450 empreses, un 60% catalanes, un 10% procedents de set països i la resta de 14 autonomies de l'estat espanyol. Carrió espera la visita de 44.000 persones. L'objectiu del saló és que el visitant begui, mengi, tasti i aprengui.