Uns 200 vols han tingut retards per culpa del mal temps.
Uns 200 vols han tingut retards per culpa del mal temps.
Prat de Llobregat

La tempesta obliga a cancel·lar 53 vols a l'aeroport de Barcelona

Durant tota la matinada hi ha hagut llargues hores d'espera, amb retards a gairebé 200 vols

RedaccióActualitzat

A l'aeroport del Prat s'han hagut de cancel·lar 53 vols com a conseqüència de la pluja i, sobretot, de la tempesta elèctrica d'aquest dilluns. A més a més, hi ha hagut retards a gairebé 200 vols, entre 3 i 4 hores de mitjana. La companyia més afectada ha estat Vueling.

I aquesta matinada han continuat els problemes. A les dotze de la nit els panells d'informació de la Terminal 1 recollien problemes en molts dels vols, que acumulaven entre mitja hora i cinc hores de retard. Un avió provinent d'Estocolm, per exemple, havia d'arribar a tres quarts de nou del vespre i no ha aterrat fins a dos quarts de dues de la matinada. Altres vols, com el de Zuric o el de París, han tingut retards de fins a tres hores. La megafonia de l'aeroport informava dels problemes provocats pel mal temps, i tant la gent que esperava com els passatgers que arribaven amb retard s'ho han hagut de prendre amb filosofia.

La tempesta també ha causat problemes a la línia R3 de Rodalies de RENFE. Durant més de nou hores una avaria ha afectat la circulació dels trens entre Vic i Puigcerdà, per la caiguda d'un llamp entre Sant Quirze de Besora i Torelló, que s'ha anat solucionant per trams. També hi ha hagut una segona avaria a la catenària que ha obligat a cobrir amb autobusos el tram entre Ribes de Freser i Puigcerdà. Renfe preveu tenir-ho tot solucionat aquest dimarts al matí.

 

Anar al contingut