Valladares treu la pilota de la porteria sota la mirada de Benzema. (Foto: Reuters)
Mundial

La tecnologia per determinar la validesa dels gols s'estrena en el triomf de França sobre Hondures (3-0)

La tecnologia per demostrar la validesa dels gols s'ha estrenat en el partit entre França i Hondures, en el segon gol en pròpia porta de Valladares després d'un xut de Benzema. La selecció francesa ha guanyat per 3 a 0 a un rival que s'ha quedat amb 10 a falta de 2 minuts per al descans.

França ha dominat Hondures des del començament. En el minut 15 un xut de Matuidi ha obligat Valladares a fer una bona intervenció. Vuit minuts més tard el porter d'Hondures ha tingut feina de nou en una rematada de Griezmann. En el minut 27 s'ha produït una topada entre el francès Pogba i l'hondureny Wilson Palacios, que s'ha saldat amb una targeta groga per cadascú. La jugada ha estat més transcendent del previst, perquè a 2 minuts del descans Palacios ha fet caure la seva parella de ball dins l'àrea i ha estat expulsat en veure una segona targeta groga. El penal l'ha xutat Benzema per marcar el primer gol de França.

Només començar la segona part, en el minut 48, Benzema ha marcat el segon en una rematada que ha rebotat en el porter Valladares. La tecnologia ha demostrat que la pilota ha creuat del tot la línia, donant validesa al gol en pròpia porta. En el minut 72 Benzema ha tornat a xutar, i aquesta vegada no ha calgut cap mena d'ajut per determinar que la pilota s'ha colat a tota potència dins la porteria rival.