La sort del sorteig de Reis se'n va al País Valencià

Només una part del segon premi arriba a diverses poblacions catalanes; la més afortunada, Moià

RedaccióActualitzat

El País Valencià s'ha emportat bona part de la sort de la loteria de Reis. Tant el primer com el tercer premi han caigut íntegrament en municipis valencians. El primer ha estat per al número 08354, venut íntegrament a Torrent. El premi està dotat amb 200.000 euros per dècim. 

 

El tercer premi ha estat per al número 85073, venut a la població de Benetússer, també al país Valencià. Li corresponen 25.000 euros per dècim.

 

El número 95379 ha rebut el segon premi i s'ha venut en un ampli ventall de poblacions, algunes de les quals catalanes. A Moià s'ha venut una sèrie sencera d'aquest número i, per tant, hi arribaran 650.000 euros. Altres poblacions catalanes on s'ha venut el tercer premi són Castelldefels, Barcelona, Manresa i l'Escala. En total, a catalunya hi ha arribat més d'un milió d'euros, 75.000 per a cada dècim.


El sorteig de reis ha repartit 630 milions d'euros en premis. Les administracions de loteria catalanes havien posat a la venda 98 milions i mig d'euros en dècims, aproximadament una quarta part del que es va vendre per la rifa de Nadal. Llavors, en el sorteig del 22 de desembre, els catalans només van poder recuperar una pessigada del que s'hi havien gastat. 


 



 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut