La socialista Carme Chacón descarta cap acord amb el PP encara que els populars renunciessin a Mariano Rajoy com a candidat

La líder socialista també ha criticat també al programa "L'oracle" que Podem pugui arribar a facilitar un nou govern de dretes

La diputada del PSC i portaveu adjunta del grup socialista al Congrés, Carme Chacón,  ha dit a "L'oracle", amb Xavi Freixes que: "La propera casella del PP no pot ser el govern. Ha de ser la depuradora, la netejadora, i ser a l'oposició. I la tercera casella té a veure amb Catalunya. Tenim una crisi territorial més greu que mai i no sé en l'agenda del senyor Rajoy què hi ha. Per tant, jo crec que s'ha merescut anar a l'oposició i nosaltres ho intentarem fins a l'últim moment. Per tant, no. Ni per activa, ni per passiva, ni per perifràstica pactarem amb Rajoy ni amb una altra persona del PP."
La líder del PSC ha afegit que: "O diàleg o Rajoy, o acords o Rajoy, o reformes o Rajoy. Nosaltres les necessitem, les reformes. Jo gràcies a Rajoy sí que penso que no passa res en aquest país. Però sí que, a causa del fet que altres no es posen d'acord, ell pot tenir una segona oportunitat que, amb tota seguretat, no es mereix."
Chacón ha carregat també contra la formació de Pablo Iglesias a la qual acusa de fer ingovernable l'espai d'esquerres.
Per la diputada socialista: "Aquesta esquerra que no permet que l'esquerra pugui formar un govern, és a dir, si han vingut perquè la pluralitat signifiqui ingovernabilitat de l'esquerra i, per tant, per perpetuar la dreta al poder, jo no l'entenc."
La dirigent socialista descarta cap entesa amb els partits que defensen la separació de Catalunya amb Espanya, en referència a ERC i a Democràcia i Llibertat. Assegura que un govern no es pot bastir sobre bases com aquestes.

Si voleu escoltar sencera l'entrevista amb Carme Chacón,  cal que aneu aquí:
 
"L'oracle" s'emet de dilluns a divendres, de tres a quatre de la tarda.
 
 
Catradio.cat/oracle
Twitter.com/oraclecatradio
Facebook.com/loraclecatradio
 
 
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut