Detall de la portada del llibre "A terra les muralles", de Joan Maria Bigas.
Un dels itineraris explicarà el bombardeig de Barcelona del 1842.
Barcelona

La Setmana del Llibre en Català celebra els 30 anys amb nou "Itineraris Literaris"

La Setmana del Llibre en Català tindrà lloc del 7 al 16 de setembre a l'avinguda de la Catedral de Barcelona. Aquest any, el del seu 30è aniversari, s'han programat un conjunt de campanyes, concursos i accions entre les quals destaca la possibilitat de descobrir la Barcelona més literària a través de 9 "Itineraris literaris".

Actualitzat
La Setmana del Llibre en Català fa 30 anys i per celebrar aquest aniversari programa un seguit d'activitats complementàries entre les quals destaca la proposta dels "Itineraris Literaris" per Barcelona de la mà d'experts o dels autors dels llibres que donen lloc a la visita.

Passejar pels carrers de "L'Ombra del vent", endinsar-se en espais màgics de "La metgessa de Barcelona", visitar els racons amagats de la catedral de Barcelona, descobrir el patrimoni dels templers o reviure com vivien els nostres avantpassats a l'edat mitjana quan encara no eren "A terra les muralles" són algunes de les experiències que ofereix la Setmana del Llibre en Català.

El Llistat d'Itineraris inclou un recorregut comentat per "La Catedral de Barcelona", la visita a uns quants dels "501 racons màgics de Barcelona", un passeig per la part vella de la ciutat que la via Laietana va tallar en dues parts el 1909, de la mà de Lluís-Anton Baulenas, l'autor de "La felicitat", la novel·la que narra com es va voler convertir Barcelona en la París mediterrània, una visita a la Barcelona gòtica que Carlos Ruiz Zafón presenta a "L'Ombra del Vent", un passeig per la Barcino romana i medieval de "Tots els noms de Barcelona" de David Izquierdo i un itinerari a càrrec de Joan Maria Bigas en què farà reviure un moment històric molt poc estudiat: el bombardeig de Barcelona l'any 1842.

Tots els itineraris, a 5 euros cadascun, estan vinculats a un llibre. En alguns, l'escriptor mostrarà als lectors alguns dels espais on es desenvolupen algunes de les seves obres i en altres hi haurà curiositats, espais i llegendes del centre de la ciutat fent servir com a punt de connexió diverses publicacions.

Per fer les reserves cal enviar un correu electrònic a reserves@lasetmana.cat, indicant el títol i la data de l'itinerari, el nombre de places, el nom i cognoms i un telèfon de contacte. El nombre de persones per itinerari està limitat a 25.

Per més informació es pot trucar al telèfon 93 295 60 17 de dilluns a divendres, de les deu del matí a les sis de la tarda.


Anar al contingut