La sèrie <b>"ARRÒS COVAT"</b> premiada de nou.

Després de l'Ondas obtingut al mes de novembre, <b>"ARRÒS COVAT"</b> ha aconseguit la primera menció de la categoria "sèries" al Festival Internacional d'Animació Expotoons.
La sèrie "ARRÒS COVAT" premiada de nou.

La sèrie "ARRÒS COVAT" premiada de nou.

Després de l'Ondas obtingut al mes de novembre, "ARRÒS COVAT" ha aconseguit la primera menció de la categoria "sèries" al Festival Internacional d'Animació Expotoons.
Actualitzat
"Arròs Covat" és una sèrie d'animació per a adults creada per Juanjo Sáez, de la qual s'està preparant ja una segona temporada. La sèrie narra les desventures d'un dissenyador gràfic d'uns trenta anys instal·lat a Barcelona.

El Festival Internacional Expotoons té per objectiu difondre l'animació com a motor de creixement de la indústria audiovisual i cultural, i alhora generar un espai per a l'intercanvi de tendències, tecnologies, coneixements, propostes artístiques i experiències entre diferents països. Aquest festival té la seu a l'Argentina.

La primera temporada d'"Arròs Covat" es pot seguir per internet al portal de Televisió de Catalunya. "Arròs covat" és una producció d'Escándalo Films i Televisió de Catalyunya.

Fitxa tècnica i artística:

Idea original:
Juanjo Sáez
Direcció: Kike Maíllo Luis Fabra
Producció executiva Escándalo Films: Aintza Serra i Sergi Casamitjana
Producció executiva TVC: Xavier Romero i Oriol Sala-Patau
Guió: Oriol Capel, Enric Pardo, Juanjo Sáez
Coordinador guió: Enric Pardo
Il·lustracions: Juanjo Sáez i Gabriel Corbera
Color: Júlia Francino, Sergi Padró, Maialen Arana i Víctor Rago
Música original: Maik Maier
Música Bcore: Bcore
So: Jordi Ribas, Enric Arajol i Andrea Ainsa