Waterpolo

La selecció femenina cau contra Hongria per 8-5 per la manca d'efectivitat

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha caigut contra Hongria per 8-5 al Mundial del Canadà, a Mont-real, i haurà de jugar la repesca contra Itàlia per accedir als quarts de final. Les jugadores de Mar Sanromà han perdut un partit que empataven a tres al descans. La poca efectivitat en les superioritats numèriques ha estat la clau de la derrota. Les jugadores al final del partit es lamentaven de la impotència.

La derrota de l'equip espanyol el relega a la tercera posició del grup B. Les de Mar Sanromà han pecat d'inexperiència en la part decisiva del partit. Han arribat a posar-se per davant en el marcador a l'inici del tercer quart (3-2), però s'han condemnat elles mateixes amb una sèrie d'errors a la part final del partit. La delegació espanyola havia calculat finalitzar segones i tenir una bona ocasió de colar-se als quarts de final, ja que es trobarien amb rivals assequibles com Veneçuela o Cuba. El proper rival de les de Mar Sanromà serà Itàlia, que són les campiones del món, i ocupen el segon lloc al grup A, que lidera el Canadà. Hongria ha acabat com a primera del grup B, mentre els Estats Units han estat segons.