Handbol

La selecció espanyola supera sense problemes Grècia en la Copa del Món (22-16)

La selecció espanyola ha sumat la segona victòria en la Copa del Món de Nacions, que s'està disputant a Malmö (Suècia) després d'imposar-se per 22-16 a la feble Grècia. En els primers minuts, els homes de Juan Carlos Pastor han defensat amb un 5-1 amb David Davis com a avançat, mentre que els grecs ho han fet amb un 6-0 agressiu i amb el pivot Xalkidis a l'eix de la defensa. Després de la victòria davant Tunísia i Grècia, Espanya està virtualment classificada per a semifinals, a falta del partit de demà contra la selecció amfitriona, Suècia.

En atac, Mateo Garralda i Alberto Entrerríos han estat molt imprecisos i això ha provocat que el combinat espanyol no s'escapés en el marcador. Aprofitant una de les nombroses exclusions gregues, Espanya ha aconseguit una renda de tres gols en el minut 21 (10-7), i gràcies a la bona actuació sota pals d'Hombrados i d'un Juanín infal·lible des dels set metres, s'ha arribat al descans amb una renda màxima de cinc gols (15-10).

A la segona part, el conjunt hel·lènic ha sortit amb una defensa molt intensa, gairebé al límit, però que no s'ha traduït en una reducció de la diferència per culpa dels seus propis errors i dels encerts del blaugrana Barrufet a la porteria. Amb 17-12 en el minut 44, els de Pastor han sabut aguantar els minuts en inferioritat i dos contraatacs consecutius culminats per Parrondo i una altra acció de Raúl Entrerríos han sentenciat l'enfrontament.