La selecció espanyola sub-17 es classifica per a la final del Mundial

La selecció espanyola sub-17 s'ha classificat per a la final del Mundial en vèncer l'Argentina per 2 a 3, després d'una gran remuntada. Els espanyols perdien per 0 a 2, però han aconseguit empatar i forçar la pròrroga, en què Cesc ha aconseguit el gol d'or. Els homes de Juan Santisteban s'enfrontaran al Brasil en la final.

L'Argentina havia arribat a aquesta semifinal sense haver encaixat ni un sol gol, i se li han posat les coses molt bé des de bon començament, ja que en el minut quatre Luis Biglia ha fet l'un a zero, i al cap de mitja hora Garay ha fet el segon. Tot feia pensar que la selecció espanyola acabaria avui la seva trajectòria en aquest Mundial sub-17, que es disputa a Finlàndia. Però, en la segona part, en tan sols cinc minuts els jugadors de Santisteban han aconseguit empatar. Primer, Cesc, i després, Jurado, han batut el porter dels sud-americans. Els argentins han jugat tota la segona part amb deu homes per expulsió de Cardoso, i, ja en la pròrroga, Espanya també s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió de Ruz. Quan semblava que la semifinal es decidiria en els penals, ha aparegut Cesc Fàbregas. El jugador d'Arenys de Munt, que fa pocs dies ha deixat el Barça i ha firmat per l'Arsenal, ha anotat el tres a dos. El gol d'or ha donat a la selecció espanyola el pas a la final, que disputarà dissabte contra la selecció del Brasil.