Futbol

La selecció espanyola posa a prova les relacions entre blaugranes i madridistes

El Barça havia donat vacances als seus jugadors, però la majoria encara han d'afrontar alguns compromisos internacionals. En total són divuit els que s'han concentrat a les seves seleccions, sis dels quals, amb la selecció espanyola. Aquests han coincidit amb cinc futbolistes del Reial Madrid, amb qui hauran de conviure les 24 hores dels 8 dies que dura la concentració. Una manera d'avaluar fins a quin punt es van deteriorar les relacions entre els jugadors del Barça i el Reial Madrid, durant els quatre clàssics que van disputar en 18 dies. Avui, els de Del Bosque marxen cap a Boston.

Actualitzat
Era un dia esperat. El retrobament de "vells amics" a la selecció espanyola. L'hora de tornar-se a veure les cares futbolistes que van sobrepassar la línia en uns duels entre Reial Madrid i Barcelona que van deixar ferides obertes que no podien traslladar-se a la "roja". Vicente Del Bosque va apostar per una arma, la naturalitat. El millor dels remeis.

L'equip va fer ahir una suau sessió d'entrenament d'una hora, abans de viatjar avui als Estats Units. Va tornar la normalitat entre els internacionals de Madrid i Barcelona, però no van haver-hi ni els jocs ni les bromes habituals. Segurament, a poc a poc arribarà tot.

En grups separats a l'escalfament, com és habitual, i després barrejats a la sessió de treball. Amb total cordialitat. Vicente del Bosque és conscient que estan al final de la temporada i l'entrenament no va tenir ni l'habitual partidet. Simplement carrera contínua d'escalfament, estiraments i rondos. No va acabar la sessió Villa i Manu del Moral va passar gran part de la tarda estirant. Al costat d'ell van estar fora del grup Andrés Iniesta, Fernando Torres i David Silva, que tot just van tocar pilota. Ho faran avui quan ja treballin junts tots els convocats en l'últim entrenament a Espanya, a les 10.30 hores. A la tarda volaran cap a Boston. Dissabte espera el primer dels dos amistosos amb els quals els internacionals espanyols tanquen la seva temporada.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut