Mundial femení d'handbol

La selecció espanyola femenina d'handbol es classifica per als Jocs Olímpics d'Atenes

Les jugadores que entrena José Francisco Aldeguer han guanyat Noruega (27-26) en el partit per al cinquè lloc del Mundial. És la primera vegada que Espanya es classifica per a uns Jocs, si exceptuem Barcelona '92, on hi va participar en condició de país organitzador. A més, és el premi a un Mundial fantàstic en el qual només s'ha perdut amb França i Corea del Sud. Els Jocs d'Atenes eren l'última possibilitat per a la brillant generació de jugadores, que encapçalen la central Montse Puche i la pivot catalana Cristina Gómez, i s'ha aconseguit un passaport merescut.

El partit contra Noruega ha estat d'aquells d'infart. Al descans empat a 14 gols i només el 27-25, ja en l'últim minut del matx, ha permès observar un avantatge de més d'un gol per cap dels dos equips. Montse Puche (10 gols, 7 de penal), Susana Fraile (6 gols) i Cristina Gómez (5 gols) han tornat a ser el triangle ofensiu de l'equip d'Aldeguer.