Futbol

La selecció espanyola es concentra a Las Rozas per preparar els decisius partits contra Dinamarca i Islàndia

Els tres jugadors del Barça convocats per Luis Aragonés, Xavi, Iniesta i Puyol, ja estan concentrats amb la selecció espanyola, que es juga en els dos pròxims partits les opcions de ser a l'Eurocopa d'Àustria i Suïssa 2008. Els madridistes Casillas i Sergio Ramos també han entrat en la convocatòria, però el segon no podrà jugar per sanció el primer partit de dissabte al Bernabéu contra Dinamarca, igual que Puyol. Dimecres tots dos ja estaran disponibles contra Islàndia a l'estadi de Son Moix, a Palma.

Actualitzat

No hi ha alternativa. Aquest dissabte, a les deu del vespre, i al Bernabéu, la selecció espanyola ha de començar un pelegrinatge de 90 minuts que l'ha de portar a la victòria. Una derrota contra Dinamarca podria ser fatal. Això ho saben els internacionals de Luis Aragonés i així s'entreveu en les seves declaracions.

La selecció espanyola s'ha entrenat aquest dimarts a la tarda amb dues absències, el bètic Juanito i el sevillista Javi Navarro, que s'incorporaran un cop acabi la represa del partit de tornada dels quarts de final de Copa a Getafe. Lògicament, el seleccionador no ha donat cap pista que permeti especular amb una possible alineació. Xavi i Iniesta tenen tots els números per ser en l'onze titular, mentre que Puyol es perdrà el primer dels dos partits per sanció, igual que Sergio Ramos.

I, mentrestant, a Marbella, el rival ja està escalfant motors. Morten Olsen, el seu tècnic, creu que la millor classificació dels danesos -són segons amb set punts, mentre que Espanya és cinquena, amb tres, i només es classifiquen els dos primers- pot ser una una llosa molt pesant per als homes de Luis Aragonés.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut