Jocs Olímpics

La selecció espanyola d'hoquei herba s'imposa a la Xina per 2-1 amb gols de Ribas i Pol Amat

De nou patint però de nou victòria. La selecció espanyola d'hoquei herba ha guanyat la Xina per 2-1 en un partit igualadíssim que no s'ha resolt fins a tres minuts per al final. Amb empat a un en el marcador, el català Pol Amat ha aconseguit el gol del triomf, deixant pràcticament assegurat l'accés a les semifinals. Una classificació que els de Maurits Hendriks hauran de segellar davant d'Alemanya i davant de Corea.

Actualitzat

Santi Freixa va salvar els mobles amb un gol agònic davant Nova Zelanda i aquest divendres ha estat Pol Amat qui, amb un gol a tres minuts per al final, ha donat davant la Xina un nou triomf a la selecció espanyola d'hoquei herba. Tot i ser novells en una cita olímpica, el combinat amfitrió ha donat moltes complicacions al conjunt de Maurits Hendriks. Els espanyols s'han ofegat en la pressió dels asiàtics i han vist com només començar Na Yubo avançava els locals. La reacció, però, no s'ha fet esperar i Xavi Ribas ha empatat. A partir d'aquí, Espanya no ha sabut imposar la seva superioritat tècnica i ha vist com un cop rere l'altre errava tots els penals córner. A la represa, la Xina ha pressionat de valent i ha tingut en diverses ocasions la possibilitat d'avançar-se. L'empat, però, no s'ha trencat fins que Pol Amat, en una gran jugada per la dreta, ha superat la resistència xinesa amb un nou gol "in extremis".

Després dels triomfs contra Bèlgica i Nova Zelanda i a l'espera del resultat entre Alemanya i Corea, Espanya està molt a prop de classificar-se per a les semifinals del torneig.

Les espanyoles planten cara als EUA

En bàsquet femení, la selecció espanyola han acabat perdent davant la totpoderosa selecció dels Estats Units, per 55-93. Tot i desplegar un gran joc en la primera meitat, Espanya ha cedit en els dos últims quarts. Malgrat la derrota, les noies d'Evaristo Pérez mantenen opcions de passar als quarts de final com a segones.

Liukin, campiona en gimnàstica artística

La nord-americana Nastia Liukin és la nova campiona olímpica de gimnàstica artística individual amb aparells. El seu exercici en barra ha fregat la perfecció. La xinesa Yang Ling no ha pogut amagar la seva decepció. L'amfitriona s'ha hagut de conformar amb el bronze, també superada per Shawn Johnson, medalla de plata, fantàstica en el concurs de terra, que ha completat un doblet històric per als Estats Units.

Primer or olímpic per a Mongòlia

El judoka Tuvshinbayar Naidan ha donat a Mongòlia la primera medalla d'or olímpica de la seva història. Naidan ha aconseguit el preat metall després de vèncer el kazakh Zhitkeyev en la final de menys de 100 quilos. Abans, el nou heroi mongol ja havia deixat fora de combat l'anterior campió olímpic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut