Jocs Olímpics

La selecció espanyola d'handbol s'estrena amb derrota contra Croàcia

La selecció espanyola d'handbol ha debutat en els Jocs de Pequín amb derrota. L'equip de Juan Carlos Pastor ha caigut contra l'actual campió olímpic i subcampió europeu, Croàcia, per 31-29. Una mala primera part del combinat espanyol ha acabat sent decisiva en el marcador final. Millor li ha anat a l'equip de waterpolo, que ha debutat apallissant el Canadà per un contundent 16-6, mentre que la selecció femenina d'hoquei herba ha perdut davant la Xina per un clar 3-0.

La selecció croata d'handbol ha desplegat un joc ofensiu molt variat que unit al talent de jugadors com Metlicic o Dzomba ha acabat per soprendre al conjunt espanyol. El millor jugador croata, Balic, ha hagut de retirar-se només començar el partit per culpa d'una lesió al bessó però tot i que el seu equip l'ha trobat a faltar en moments puntuals del joc, ha sabut sobreposar-se al contratemps. El combinat espanyol ha iniciat la recuperació a la segona part gràcies a una bona defensa, però la diferència de 5 gols que arrossegaven del primer temps ha estat una llosa massa pesada per acabar remuntant el partit. Els blaugranes Juanín García, amb 8 gols, i el gironí Albert Rocas, amb 6 gols, han estat els màxims anotadors del partit.

En un altre partit del grup d'Espanya, França ha derrotat al Brasil per 34 a 26. El pròxim rival de la selecció espanyola serà Polònia, aquest dimarts.