Jocs Olímpics

La selecció espanyola de waterpolo femení no pot amb els Estats Units (5-8) i queda sotscampiona

La selecció espanyola de waterpolo femení ha perdut la final del torneig olímpic en caure clarament (8-5) contra els Estats Units. Les noies entrenades per Miki Oca han pagat un segon i tercer quarts molt fluixos, on no han fet cap gol, i s'han de conformar amb la medalla de plata en la seva primera participació en uns Jocs Olímpics. És l'onzena medalla de la delegació espanyola.

La selecció espanyola de waterpolo femení ha perdut la final del torneig olímpic en caure clarament (8-5) davant els Estats Units. Les noies entrenades per Miki Oca han pagat un segon i tercer quart molt fluix, on no han fet cap gol, i s'han de conformar amb la medalla de plata en la seva primera participació en uns Jocs Olímpics. És l'onzena medalla de la delegació espanyola.

Els Estats Units, que havien empatat amb Espanya en la fase prèvia, han sortit amb la lliçó apresa i no s'han deixat sorprendre pel combina espanyol. Després d'un inici prometedor de les de Miki Oca (2-1), un parcial de 7 a 0 per a les nord-americanes ha acabat sentenciant la final. Especialment ofegades en atac, l'equip espanyol no ha sabut batre la porteria rival i ha estat més de quinze minuts sense poder fer cap gol. En l'últim quart han pogut reaccionar però no han arribat a fer perilar el triomf dels Estats Units. Tot i això les noies de Miki Oca han fet història en guanyar per primer cop una medalla en la seva primera participació en uns Jocs Oímpics.