Jocs olímpics

La selecció espanyola de bàsquet suma la segona victòria en derrotar Austràlia per 70-82

La selecció espanyola ha sumat la segona victòria en aquests Jocs Olímpics de Londres. Avui ha derrotat Austràlia, 70 a 82. Sense Navarro, que segueix amb la seva ja famosa fascitis plantar al peu esquerre, i amb Rudy Fernàndez i Pau Gasol com a màxims anotadors.

Actualitzat
La selecció espanyola ha sumat la segona victòria en aquests Jocs Olímpics de Londres. Avui ha derrotat Austràlia, 70 a 82. Sense Navarro, que segueix amb la seva ja famosa fascitis plantar al peu esquerre, i amb Rudy Fernández i Pau Gasol com a màxims anotadors.
 
La selecció australiana només ha pogut plantar cara a la selecció espanyola durant el primer quart (19-14), en un partit on el català Joan Carles Navarro no ha pogut jugar pels problemes al peu.

A partir del segon quart, els homes de Sergio Scariolo han demostrat la seva superioritat, sobretot amb un Pau Gasol, autor de 20 punts, que dominava amb comoditat el joc interior. Amb ell també ha tingut un paper destacat Rudy Fernández, encertat pel que fa als triples amb quatre bàsquets transformats de cinc intents i un total de 17 punts i que, a més, ha viscut un ensurt en forma d'impacte contra els fotògrafs que ha acabat amb un cop al cap.

Felipe Reyes sota els tauler s'ha convertit en el líder dels rebots, amb un total de 12. I Marc Gasol, amb 12 punts, també ha col·laborat en la victòria final dels espanyols.
Anar al contingut