Eurocopa

La selecció espanyola arriba a Viena, on demà jugarà la semifinal contra Rússia

La selecció espanyola ja ha arribat a Viena, on demà jugarà la semifinal de l'Eurocopa davant Rússia. La capital austríaca ja comença a viure l'ambient dels seguidors espanyols, que demà donaran suport al seu equip. Per a aquest partit, Luis Aragonés segurament farà servir el mateix onze que a la fase de grups va guanyar els de Hiddink per 4-1. Això voldria dir que tant el català Cesc Fàbregas com Santi Cazorla, d'entrada, estarien a la banqueta i sortirien com a revulsius.

Actualitzat

L'expedició ha deixat a primera hora del matí Innsbruck per última vegada, localitat on ha estat concentrada des que va arribar a terres austríaques abans del començament de la competició, i ha aterrat a l'aeroport internacional de Viena cap a les 13.00 hores. Els de Luis Aragonés s'entrenaran aquesta tarda a l'Enrst Happoel, escenari del partit.

Els russos ho veuen possible

La prioritat d'Andrei Arshavin, el jugador de moda, és arribar a la final de l'Eurocopa i, per tant, guanyar Espanya demà a la nit.

Els russos insisteixen, sempre que poden, que ja no són els del primer partit, els del 4-1. L'equip ha millorat molt i ha vençut en la resta d'enfrontaments, amb una última exhibició davant d'Holanda. Ara tot depèn, únicament, de jugar bé.

Els russos creuen que no hi haurà gaires gols i que poden controlar perfectament Villa i Torres. La seva afició, que ara els podrà veure vestits de vermell, ja prepara, principalment a Moscou, carrers i bars per muntar la festa del futbol. Uns quants centenars d'afortunats podran viatjar gratis a Viena en cinc avions pagats per la Unió de Futbol de Rússia i pel govern. I els més petits ja volen que el temps passi de pressa perquè els seus gols, algun dia, siguin aplaudits per milers de persones en un gran estadi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut