Hoquei patins

La selecció catalana d'hoquei patins derrota Anglaterra per 11-0

Quatre partits i quatre golejades. La selecció catalana d'hoquei patins ha passat com a primera de grup als quarts de final del Mundial B de Macau després de guanyar aquest matí Anglaterra, per 11-0. La diferència amb els tres partits anteriors de Catalunya és que avui s'han trobat un rival que imposava un ritme similar al que hi ha a l'OK lliga. A la mitja part, però, l'equip català ja guanyava per 7-0, i la segona part s'ha saldat amb un clar 11-0.

La selecció catalana d'hoquei patins ha tornat a golejar al Mundial B de Macau. Els homes de Jordi Camps han superat Anglaterra per 11-0, en un partit que s'ha jugat a primera hora del matí. El balanç de la 1a fase és prou clar: quatre partits i quatre victòries per Catalunya amb 42 gols a favor i cap en contra. En quarts de final jugaran contra la Xina-Taipei, un altre rival dèbil per a la selecció d'hoquei patins. Demà aprofitaran la jornada de descans per entrenar-se a Hong Kong.