La sarsuela "Luisa Fernanda" desembarca a Peralada

Peralada podrà gaudir aquest dies de la sarsuela "Luisa Fernanda". La representació és la primera sortida del Teatro Real amb una producció pròpia. Des que es va estrenar, el 1932, "Luisa Fernanda" ha estat una de les sarsueles més representades, unes deu mil vegades, i de més èxit. Els protagonistes són, a més, el tenor català José Bros, que intepreta Javier, i el canari Carlos Álvarez, que fa el paper del noble Vidal Hernando. En aquesta gira es desplacen gairebé 200 persones, que acaben de tancar la temporada a Madrid. <br><br><br>
La sarsuela "Luisa Fernanda" desembarca a Peralada
Peralada

La sarsuela "Luisa Fernanda" desembarca a Peralada

Peralada podrà gaudir aquest dies de la sarsuela "Luisa Fernanda". La representació és la primera sortida del Teatro Real amb una producció pròpia. Des que es va estrenar, el 1932, "Luisa Fernanda" ha estat una de les sarsueles més representades, unes deu mil vegades, i de més èxit. Els protagonistes són, a més, el tenor català José Bros, que intepreta Javier, i el canari Carlos Álvarez, que fa el paper del noble Vidal Hernando. En aquesta gira es desplacen gairebé 200 persones, que acaben de tancar la temporada a Madrid.


Actualitzat
Una obra mestra d'un dels grans autors de la història de la sarsuela, Federico Moreno Torroba, arriba a Peralada. Ambientada a l'Espanya d'Isabel II, l'obra explica els amors i desamors de Luisa Fernanda entre dos homes amb el rerefons de les rivalitats polítiques entre liberals i conservadors. Els protagonistes es disputen l'amor de la dama, la canària Nancy Fabiola i, entre tots tres, la duquessa Carolina, cínica i irònica, que interpreta la soprano granadina Mariola Cantarero.